Examentraining wiskunde A/B

Gegeven door Menno, de beste voorbereiding op je examen!

Waarom examentraining door Menno?

Als je graag een goed cijfer wilt halen voor het eindexamen wiskunde, dan is een goede voorbereiding essentieel. De beste voorbereiding is het volgen van een examentraining van Menno. Vanwege zijn jarenlange ervaring weet Menno precies wat voor soort vragen je op het eindexamen kunt verwachten. Daarnaast kent hij alle trucjes die ervoor zullen zorgen dat je tijdens het examen veel punten zult scoren.

Bij een examentraining door Menno kies je voor kwaliteit. Dankzij zijn video's op YouTube weet je precies wat je van Menno kunt verwachten: duidelijke, gestructureerde uitleg waarin hij je precies vertelt wat je allemaal moet weten voor het eindexamen."Dankzij de examentraining van Menno heb ik een voldoende gehaald voor mijn wiskunde. Menno, je bent een held!"

- Merel, Amsterdam -


"Ik had nooit gedacht dat ik ooit een voldoende zou kunnen halen op mijn eindexamen, maar dankzij Menno is het gelukt!"

- Sem, Leiden -

Inhoud van de training

De examentraining bestaat uit twee aaneengesloten lesdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Iedere lesdag is verdeeld in drie blokken van 2 uur. Tijdens de eerste twee blokken neem je samen met Menno de theorie door en maak je een aantal oefenopgaven. In het laatste lesblok van de dag ga je alle theorie van die dag toepassen bij examenopgaven. Aan het einde van de training heb je de volledige examenstof besproken en weet je precies hoe je een examenvraag moet aanpakken. Laat het examen maar komen!

Tijdens de examentraining wordt er gebruik gemaakt van speciaal door Menno ontwikkeld lesmateriaal. Naast flink wat opgaven bevat het lesmateriaal ook verwijzingen naar uitlegvideo's, zodat je ook na de training zelf nog aan de slag kunt met het lesmateriaal.

Praktische informatie

Data: zie het overzicht hieronder.

- VWO wiskunde B: 7/8 maart 2020

- VWO wiskunde A: 14/15 maart 2020

- HAVO wiskunde B: 21/22 maart 2020

- HAVO wiskunde A: 28/29 maart 2020

Tijd:
9.00 uur tot 16.00 uur

Aantal deelnemers: 10

Locatie: Regio Haarlem/Amstelveen. De exacte locatie wordt eind 2019 bekend gemaakt.

Kosten:
€259,95